Contact

De thuisbasis van Muziekcollectief Crossover Oosterbeek is Lebret zalen & events in Oosterbeek. Hier repeteren wij iedere maandag van 19.45 uur - 21.45 uur. Kom gerust eens binnenlopen!
Het adres van Lebret is:
Lebretweg 51
6861 ZZ Oosterbeek
 
'VRIEND VAN CROSSOVER'  worden?

Geniet u van ons optreden en bent u trouwe bezoeker van de optredens van Crossover?
Misschien wilt u ons dan wel financieel ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage!

Crossover heeft, naast de kaartverkoop en contributie van de leden, geen extra financiële inkomsten. De gemeente ondersteunt de muziekverenigingen al lang niet meer door middel van subsidie. Voor ieder optreden maken wij veel kosten: geluid, licht, dirigent, aankleding zaal en zaalhuur. Al met al flinke kostenposten!

Als u Vriend van Crossover wordt, steunt u ons ieder jaar met een kleine bijdrage en krijgt u €2,50 extra korting op een toegangskaart in de voorverkoop!

Wilt u ons steunen?  Laat een berichtje bij ons achter met vermelding van uw naam, email en telefoonnummer. En laat ons graag weten welke financiële support u ons graag wilt geven (vanaf 25 euro). U ontvangt dan een tikkie van ons secretariaat.

 

Laat een bericht voor ons achter!

Ziet je mogelijkheden voor ons voor een muziekoptreden? Wil je in contact komen met ons? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan neemt onze secretaris contact met je op!

Neem contact op

5 + 8 =