Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

december 2019

Live optreden in Sing Along TOP2000

27 december 2019 @ 20:30 - 23:55
Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3
Oosterbeek,
+ Google Maps

Live optreden met TOP2000 muziek in de Concertzaal in Oosterbeek. Met diverse bands. Dansen, swingen, zingen. Het is inmiddels alweer de derde editie van dit sfeervolle Oosterbeekse evenement.  Gratis toegankelijk. Met diverse gastoptredens van talentvolle zangers.  Zo brengt de Oosterbeekse zanger Diederik Heij prachtige onderkoelde vertolking van 'It ain't no sunshine' en het typisch Amsterdamse en aanstekelijke 'Leef'.           Misschien bestaat toeval niet. Maar toch kwam Crossover bij toeval in contact met de jeugdige veelbelovende zangeres Loretta de…

Meer weten »

januari 2020

Pronkzitting van de Dwarsliggers

25 januari 2020 @ 19:45 - 20:30
Lebret zalencentrum Oosterbeek, Lebretweg 51
Oosterbeek, Netherlands
+ Google Maps

Het leven moet gevierd worden. Crossover verhoogt de sfeer van de carnavaleske dorpsvereniging de Dwarsliggers met een muzikale bijdrage. Om 19.45 uur starten we. Deze avond is vrij toegankelijk.Er zijn diverse muzikale bijdragen op deze avond.

Meer weten »

februari 2020

Kom naar ‘In love with Crossover’ op Valentijnsdag!

14 februari 2020 @ 20:00 - 23:30
Lebret zalencentrum Oosterbeek, Lebretweg 51
Oosterbeek, Netherlands
+ Google Maps

Voor singels en voor stelletjes. Geef jouw valentijn een geweldige avond met live muziek, zang en dans!. Bigband Crossover presenteert ‘In love with Crossover’ op Valentijnsdag (vrijdagavond 14 februari 2020 vanaf 20.00 uur): een onvergetelijk optreden samen met verschillende vocalisten. Lebret zalen & events wordt omgetoverd tot een intieme zaal waar met allerlei bekende nummers de liefde wordt gevierd! De bekende klanken van onder meer ‘Radar Love’, ‘Feeling Good’, 'Feel like a natural women', 'Yesterday', 'Happy' en Bruno Mars’ ‘Locked…

Meer weten »

september 2020

Airborne optreden op park Hartenstein

5 september 2020 @ 13:00 - 17:00
Hartenstein, j.j. Talsmalaan 14
Oosterbeek,
+ Google Maps

Op 5 september spelen we voor een mega publiek! Op het Sportpark Hartenstein (Oosterbeek) verwelkomen we muzikaal alle binnenkomende lopers. De Airborne wandeltocht heeft jaarlijks meer dan 30.000 deelnemers! We gaan ons beste beentje voor zetten....De lopers kunnen onze muzikale energie vast gebruiken! Er is sprake van een doorlopend programma met meerdere muziekformaties op het centrale podium, midden op het sportpark. Crossover treedt meerdere keren op.

Meer weten »

Live-optreden bij Oude Herberg

20 september 2020 @ 14:00 - 15:00

Het begint een jaarlijkse traditie te worden: ons optreden op het terras van de Oude Herberg in Oosterbeek. Eigenaren Sander en Miranda hebben ons weer gevraagd om weer wat 'swing' op het terras te brengen. Zondagmiddag 20 september is het weer zover. Vaak lekker relaxed en in de zon. Kom allemaal een drankje pakken en gezellig luisteren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen