Bigband Crossover presenteert ‘In love with Crossover’ op Valentijnsdag (vrijdagavond 14 februari 2020 vanaf 20.00 uur): een onvergetelijk optreden samen met verschillende vocalisten. Lebret zalen & events wordt omgetoverd tot een intieme zaal waar met allerlei bekende nummers de liefde wordt gevierd! De bekende klanken van onder meer ‘Radar Love’, ‘Feeling Good’, 'Feel like a natural women', 'Yesterday', 'Happy' en Bruno Mars’ ‘Locked out of Heaven’ zorgen voor een unieke avond.

Voetjes van de vloer
En alsof dat nog niet genoeg is: er wordt ook een heuse dansvloer gecreëerd! De voetjes kunnen van de vloer tijdens de klanken van Crossover of tussendoor als DJ S’bastian zijn liefde voor muziek laat blijken. Laat je niet afschrikken, ook zonder danstalent kom je aan je trekken met de prachtige klanken van de bigband.

Bigbandformatie met zang
Crossover is twee jaar geleden gestart in de huidige samenstelling. De Bigbandformatie speelde afgelopen twee jaar al de Concertzaal in Oosterbeek plat tijdens de drukbezochte ‘Top 2000 Sing-A-Long’ en samen met verschillende vocalisten zullen ze ook op 14 februari weer zorgen voor een unieke avond.

Hieronder kun je snel en eenvoudig online je kaarten kopen voor ons optreden 'In love with Crossover' op Valentijnsdag 14 februari (€12,95 per stuk). Wees er snel bij, het aantal kaarten voor deze bijzondere avond is beperkt!