Sing Along Top 2000 is lekker swingen en meezingen met bekende hits. Crossover geeft er een live optreden, in een gezamenlijk programma met andere live bands. Een gezellig feestje om het oude jaar uit te zwaaien met gratis toegang. Het optreden van Crossover start om 21.45 uur. Op 27 december 2019 vindt de derde editie van dit sfeervolle evenement vanaf 20.30 uur plaats in de concertzaal Oosterbeek.

Dit evenement staat voor aanstekelijke muziek. Top 2000 nummers worden live vertolkt door 3 bands. Naast Cross over geven ook de bands Solid Square (zie afbeelding) en Lost Vibes live optredens. DeejayPH zorgt voor muziek aanvullend aan de live optredens. Ook hij weet er wel een feestje van te maken. Een uitgelezen mogelijkheid om zelf mee te dansen en te zingen. De liedteksten worden op groot formaat geprojecteerd. Prachtige sfeer. Neem vrienden en bekenden mee, de toegang is gratis. Er is geen ticketverkoop en je kunt zo binnenlopen. Om 20.00 uur gaat de zaal open en om 20.30 uur gaat de muziek van start.Afbeeldingsresultaat voor lost vibes oosterbeek

De Oosterbeekse Bigband formatie Crossover is een van de live bands. De muziekformatie heeft inmiddels een prachtige jazzy repertoire opgebouwd op basis van bekende hits. De 21 koppige bigband formatie werkt in dit Top 2000 evenement samen met 2 talentvolle zangers. Wat te denken van Feeling good, Skyfall, It ain't no sunshine en de aanstekelijke nummers van Bruno Mars, Golden Earring, Camila Cabello, André Hazes en Stevie Wonder? Bij de repetities was het voor de muzikanten al genieten en spetterde de speelvreugde er al vanaf.