Muziekcollectief Crossover presenteert...Back in Business! Hoe fijn is het om weer met elkaar muziek te maken! Oftewel we zijn weer Back in Business. En helemaal leuk om dat weer samen met publiek te doen. Op 20 november verzorgen wij een optreden in onze vertrouwde locatie Lebret. We starten om 20.00 uur. Kom meeswingen en meedansen!

We spelen met 3 gastvocalisten. Wat krijgt u te horen?  Wat te denken van muzikale arrangementen van nummers van Toto, Earth Wind & Fire, Bruno Mars, Stevie Wonder, Lady Gaga, Dooby Brothers, Frank Sinatra, Bill Withers, en Billie Eilish (o.a. de filmmuziek van de nieuwe James Bond film). Van funk naar Motown en van ballads naar latin jazz. Een erg afwisselend programma is neergezet door Andre Rave, waarin u ook de voetjes weer op de vloer mag brengen.

Crossover zoekt steeds nieuwe muzikale uitstapjes. Hier een klein voorproefje, waar onze enthousiaste gitarist alvast even los gaat.

Tickets online te bestellen.  Crossover zorgt voor een mooi programma en een mooie ambiance.  Bestel snel je kaarten. Het helpt ons om deze muzikale avonden mogelijk te maken.  Tickets zijn hier verkrijgbaar voor 15 euro per stuk.

Voor toegang tot Lebret heb je de coronacheck-app met geldige QR-code nodig. Het optreden start echt om 20 uur, dus zorgt u dat u tijdig in de zaal bent (bv. 19.45 uur)?

PS. Kom vast in de stemming en bekijk hier onze opname die we tijdens de lockdown hebben gemaakt!