Muziekcollectief Crossover presenteert...Back in Business! Hoe fijn is het om weer met elkaar muziek te maken! Oftewel we zijn weer Back in Business. En helemaal leuk om dat weer samen met publiek te doen. Op 24 juni verzorgen wij een optreden in onze vertrouwde locatie Lebret. De start is om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Kom meeswingen en meegenieten!

We spelen met meerdere gastvocalisten. Wat krijgt u te horen?  Wat te denken van muzikale arrangementen van nummers van Toto, Earth Wind & Fire, Bruno Mars, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Dooby Brothers, Frank Sinatra, Bill Withers, en Billie Eilish (o.a. de filmmuziek van de nieuwe James Bond film). Van funk naar Motown en van ballads naar latin jazz. Een erg afwisselend programma is neergezet door de inspirerende dirigent Andre Rave.

Tickets online te bestellen. 
Crossover zorgt voor een mooi programma en een mooie ambiance.  Bestel snel je kaarten. Het helpt ons om deze muzikale avonden mogelijk te maken. Tickets zijn hier verkrijgbaar voor 10 euro per stuk (12,50 deurverkoop).

PS. Kom vast in de stemming en bekijk hier onze opname van de James Bond titelsong 'No Time to Die'