Vrijdagavond 14 februari blijkt zalencentrum Lebret omgetoverd te zijn tot een prachtige Valentijns-entourage. Prachtige kleuren in de zaal, sfeervolle verlichting, foto projecties, een versierde dansvloer en overal hartjes. De romantiek is overduidelijk aanwezig op deze mooie avond! 'In love with Crossover' is ook het thema. Bij binnenkomst is er ook al een muzikale aankleding: met muziek In kleine bezetting wordt door de muzikanten al een eerste Valentijnstoon gezet. In een apart fotohoekje kunnen de feestgangers zich al tussen de ballonnen laten vastleggen.

Muzikaal wordt het meer dan een prachtige avond. De zanger Diederik en zangeres Milena blijken in bloedvorm. En Crossover swingt als nooit tevoren. Sfeervolle rustige nummers zoals 'What a wonderfull world', 'Skyfall' en 'The way we were' (met een prachtige trombonesolo door Mieke Parmet), worden afgewisseld met heerlijk swingende nummers zoals 'I Wish' (van Stevie Wonder), 'All of me', het aanstekelijke 'Upside Down', 'Soul bossa nova' en 'Time after time'. Opvallend moment:  zanger Diederik gaat in zijn enkele maten rust spontaan even de dansvloer op. Zeker met het slotnummer Happy gaan alle remmen los, bruist het feest, en wordt door velen de dansvloer betreden.

Veel mensen uit het publiek kennen de jonge formatie Crossover al wat langer, en vinden het onvoorstelbaar hoe Crossover zo'n snelle ontwikkeling doormaakt. Een veelgehoorde opmerking: 'we kunnen bijna niet wachten tot een volgend optreden. Even de agenda in de gaten houden dus.